3 maanden begeleiding (kort traject)

Je wilt persoonlijke begeleiding bij het afslanken of je (hormonale) klachten. Dat er serieus naar je geluisterd wordt.Je wilt duidelijkheid over welke stappen je moet nemen om jouw doel te verwezenlijken.

Nadat je een aantal dagen een eetdagboek hebt bijgehouden en alle relevante persoonlijke gegevens hebt genoteerd wordt het tijd voor een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek van 1,5 uur nemen we je eetgewoonten onder de loep en kijken we ook naar je persoonlijke situatie. Je krijgt gericht advies over die dingen die voor jou van belang zijn. Je ontvangt een voedings-, leefstijl en suppletie advies. Daarnaast krijg je veel praktische tips, menu’s en recepten, zodat een terugval wordt voorkomen.
Want een terugval of afhaken wil je deze keer absoluut niet!

Gedurende deze 3 maanden volgen er nog 4 vervolgconsulten van maximaal drie kwartier. Tijdens deze consulten zijn er meet- en weegmomenten, gaan we aan de slag met je vorderingen en kijken we iedere keer welke stap er nodig is op weg naar jouw doel!

Prijs van het 3 maanden traject: €197,=


Ja, deze manier past bij mij

Hoe kan het dat dit werkt en al die diëten niets opleveren? Je hebt het al zo vaak geprobeerd en wilt echt niet alsmaar weer terugvallen. Je weet wel wat je moet doen en vooral wat je moet laten, maar je werkt jezelf vaak tegen.

Als het je veel moeite kost om een verandering te krijgen is een traject ideaal voor je. Je krijgt begeleiding en ondersteuning tijdens het gehele traject, we gaan stap voor stap bezig, zodat je genoeg zelfvertrouwen krijgt en een terugval wordt voorkomen. Tips en eyeopeners laten je inzien hoe je het werkelijk moet doen.

Je krijgt voorbeeld weekmenu’s waarbij er veel vrijheid is om deze zelf aan te passen, zodat je straks zelf de maaltijden op tafel kunt toveren zonder voorgekauwde lijstjes.

Ik kies voor persoonlijke begeleiding

6 maanden begeleiding (lang traject)

Je kiest voor intensieve persoonlijke begeleiding bij het afslanken of je (hormonale) klachten. Je weet hoe moeilijk het is om je gedrag écht aan te passen en nieuwe gewoontes aan te leren.
Ook weet je wel wat je moet doen, maar het DOEN zelf is juist het moeilijkst. Tijdens het lange traject heb je 8 consulten en zijn we een half jaar met elkaar bezig, waarbij we de tussenliggende periodes in overleg bepalen omdat jij het beste weet of je juist in het begin of halverwege meer coaching kunt gebruiken.

Wat gaan we doen? Je houdt een aantal dagen een eetdagboek bij en noteert je gegevens zodat we tijdens de intake van 1,5 uur direct de diepte in kunnen gaan.
Aan de hand daarvan ontvang je een advies voor je voeding, leefstijl en eventuele supplementen.

Je krijgt voorbeeld weekmenu’s, maar ik geef je veel vrijheid om die aan te passen omdat het juist erom gaat dat jij zelf je maaltijden kunt bereiden zonder dat je afhankelijk wordt van mijn lijstjes. Als bonus ontvang je het boek: Weten van (h)eerlijk eten van Rineke Dijkinga (ter waarde van € 24.50 en dit geeft je een basis om te expirementen met recepten).

Prijs van het 6 maanden traject: €297,=

Je krijgt na elk consult een nota die je in veel gevallen kunt declareren bij je zorgverzekeraar.


Juist, dit wil ik

Wat geeft je de zekerheid dat het deze keer anders is dan de vorige pogingen? Dat het deze keer zal lukken? Je wilt nu serieuzer bezig, je weet dat je het in je eentje niet redt.
Samen gaan we een half jaar lang intensief bezig om jouw doel te verwezenlijken. We hebben een punt aan de horizon en werken daar geleidelijk naar toe.

Je wilt meer energie hebben om lekker met je (klein)kind te kunnen spelen. De trap kunnen nemen zonder elke keer te hijgen. Want jij wilt weer volop in het leven staan!

Ik kies voor intensieve persoonlijke begeleiding

Eenmalig voedingsadvies

Als je zelfstandig aan de slag wilt, is dit de manier voor jou. Je hebt wat aanwijzingen en tips nodig om je dat zetje te geven. Hiermee zorg je ervoor dat je die paar extra kilo’s kwijt raakt. Of leer je hoe je zelf aan de slag kunt gaan om gezonder te leven, hoe je jouw klachten kunt verminderen.

Je krijgt van te voren een eetdagboek toegestuurd welke je 5 dagen gaat bijhouden. Ook vul je een intakeformulier in met je persoonlijke gegevens.

Tijdens onze afspraak (1,5 uur) krijg je voedings- en leefstijl advies, tevens krijg je een suppletieadvies (welke vitamines/mineralen tekort heb je?) Het is dus een advies op maat met tips en aanwijzingen, recepten en menu’s waar het hele gezin van zal smullen.

Kosten voor het eenmalige advies: €59,50


Ja, dit is de manier voor mij

Wandel-je-Slank club

wandelen-website
Wil jij:

gewicht verliezen
* meer beweging
* meer energie
* ervaringen met anderen delen?

Doe dan mee met de Wandel-je-Slank Club 

Het betreft 8 bijeenkomsten: elke keer behandelen we een thema (gezond eten, afvallen, keuze’s, tussendoortjes, etiket lezen, ontspanning, etc) met als afsluiting een fijne wandeling.

In januari start er weer een nieuwe groep.

Kosten: €87,50.


Informatie of opgave