Even voorstellen: Harminke Vellinga

‘Wie anderen overwint is sterk, wie zichzelf overwint is machtig’

Aan de hand van deze lijfspreuk wil ik mijzelf graag voorstellen. Mijn naam is Harminke Vellinga en ik heb jarenlang last gehad van stemmingswisselingen, menstruatiepijn en migraine aanvallen. Door anders te gaan eten en leven, zijn mijn klachten aanzienlijk verminderd en kan ik weer “normaal” functioneren.

Sinds mijn puberteit had ik al last van hevige lichamelijke klachten. Buikpijn en hoofdpijn keerden iedere maand terug en hinderden mij in mijn dagelijkse doen en laten. Als nuchtere Fries ben ik jaren ´gewoon door gegaan´. Maar een aantal jaar geleden was de maat vol. Het was duidelijk dat mijn problemen veroorzaakt werden door mijn menstruatie cyclus. Het vinden van de oplossing voor mijn klachten duurde echter vrij lang. De voor de hand liggende keuzes, het slikken van ‘de pil’ en het gebruik van diverse medicatie via de huisarts, bleken voor mij geen redmiddel.

Vervolgens ben ik aan de slag gegaan met mijn voeding, met name door het schrappen van (verborgen) suikers zijn mijn klachten aanzienlijk verminderd. Ik werd bewust van het feit dat voeding enorm krachtig is. Het kan je ziek maken, maar ook kan het je gezonder maken. Dankzij het volgen van verschillende opleidingen en cursussen (o.a. gewichtsconsulente, orthomoleculaire voeding en suppletie, voeding en hormonen, voeding en migraine) heb ik veel geleerd op dit gebied. Maar ook beweging en ontspanning zijn belangrijk. Even de dagelijkse drukte vergeten en lekker tot rust komen. En wat is het fijn om iemand te laten genieten van een heerlijk relax moment.

Dit alles heeft ertoe geleid dat ik mijn eigen bedrijf gestart ben. Momenteel ben ik werkzaam in een eigen ruimte bij Beauty Studio Kreas in St. Annaparochie. Bij mij kun je terecht voor voedingsadvies en massages.

Worstel jij met gewichtsproblemen of hormonale klachten (o.a. menstruatie klachten en de overgang)? Ben je op zoek naar balans en ontspanning? Neem dan contact met me op, ik neem de tijd voor je en help je graag!Neem vrijblijvend contact met mij op.