Is jouw gezondheid belangrijk voor je?

Heb jij last van vage klachten?

Na de maaltijd een opgeblazen gevoel of darmkrampen die de hele avond opspelen? Je hebt dit al zo lang, dat je denkt dat het gewoon bij je hoort.Heb je vaak last van hoofdpijn of migraine, net op die momenten dat je het niet kunt gebruiken? Dan maar een paracetamol nemen, want anders haal je het einde van de dag niet. Maar die ene paracetamol worden er 2, op een gegeven moment is dit ook niet meer voldoende en stap je over op ibuprofen.

Maar liever pas jij je leefstijl aan, dan dat je medicatie gebruikt. Ook zie jij meer nut in de oorzaak aanpakken dan het bestrijden van symptomen. Je kunt zelf heel veel doen aan je gezondheid, samen gaan we kijken naar welke keuzes voor jou het beste zijn! Zelfs als je al een poos een hoge bloedsuikerspiegel/bloeddruk of cholesterol hebt, is er verbetering mogelijk.

Mensen weten over het algemeen wel dat gezond eten en bewegen belangrijk zijn. Toch beseft men over het algemeen niet hoe groot die invloed is!
Voeding is enorm krachtig. Het kan je ziek maken, maar ook kan het je gezonder maken. Er is van alles te eten wat lekker en gezond is, niet alles is slecht.Met de juiste kennis weet jij wat je wel en niet moet doen om verbetering te krijgen.Ik wil advies

Hoe kan het dat voeding en leefstijl je klachten beïnvloeden?

Een voorbeeld: Een teveel aan vet, suiker en zout kan leiden tot overgewicht. Het verhoogt de kans op diabetes, verhoogde bloeddruk en op hart en vaatziekten en leidt tot lichamelijke vermoeidheid (en vaak een negatief zelfbeeld). Hoe denk jij over ziekte en gezondheid? Wat houdt je tegen om deze stap te zetten?

Ik help je op een slimme manier met voeding om te gaan, zonder dat je het genot van lekkere maaltijden moet missen. Het is vaak letten op de kleine dingen, om flinke stappen te kunnen zetten.Ja , ik wil deze stap zetten