Massage ter ontspanning of bij klachten

Dagelijks wordt er veel van je verwacht. Hier komt vaak ook stress bij kijken en die stress heeft invloed op je lichaam. Haal deze druk van de ketel door je regelmatig te laten masseren. Je zult merken dat je hier niet alleen meer ontspannen van wordt maar dat je ook meer lichamelijke energie krijgt en beter in je vel gaat zitten.

Hoofd- en gezichtsmassage

(incl. nek, decolleté, armen en handen)

Even geen spanning in je hoofd en je gedachten op ‘nul’ zetten.

Deze massage zorgt er ook voor dat klachten zoals spanningshoofdpijn verminderen en werkt zeer effectief bij concentratieproblemen, nervositeit en stress.


Meer weten?

Nek/schouder/rugmassage

Ontspannende massage die in  de meeste gevallen direct een positief effect heeft ten opzichte van veel nek- en schouderklachten.

 


Ik wil meer weten

Ontspanningsmassage

Hier worden diverse technieken gecombineerd die spieren en weefsel losmaken waardoor lichaam en geest zich kunnen ontspannen. Het gebruik van olie, geur en muziek prikkelt je zintuigen. Je bent even weg uit de sfeer van alledag.


Meer informatie?

Magneetmassage

Magneetmassage brengt je fysiek, psychisch en energetisch in balans. De massage kan zowel op de blote huid als over de kleding heen gegeven worden. De keuze is aan jou.


Meer weten?

Cupping

Nekklachten, onderrugklachten of andere spiergerelateerde klachten?
Met cupping krijg je een betere doorbloeding, wordt het bindweefsel zachter en zullen spierknopen makkelijker verdwijnen. Cupping kan in combinatie met een ontspanningsmassage worden gegeven.


Ik wil meer weten

Zwangerschapsmassage

Deze milde massagevorm laat de aanstaande moeder ontspannen en helpt eventuele zwangerschapskwaaltjes te verminderen. Denk aan het vasthouden van vocht, misselijkheid en bekken- schouder-rugklachten.


Meer informatie?

Stoelshiatsu

Shiatsu betekent “vingerdruk”. De drukpunten liggen op de energiebanen (meridianen).

Met deze massage kun je spieren soepel houden en stressgerelateerde klachten aan hoofd, schouders, nek, rug, armen en handen verlichten of voorkomen. Deze massage maakt het mogelijk om in korte tijd te ontspannen en weer op te laden en wordt  over de kleding heen gegeven.


Meer weten?

 

 

Massages met essentiële oliën

 

Aromatouch massage

 

Een zachte massage met pure, zuivere oliën. Ontspanning voor lichaam en geest. Brengt je lichaam weer in evenwicht.


Meer weten?

Personal touch massage

 

Een zeer ontspannende massage met oliën die speciaal worden afgestemd op jouw behoeftes en wensen.


Ik wil meer weten

Hormoon massage

 

Heb jij last van hormonale klachten: zoals menstruatieklachten, opvliegers, zweetaanvallen of prikkelbaarheid? Dan is deze massage met oliën die voor jou van toepassing zijn een aanrader.


Meer informatie?

 

Massage: puur genieten